Logo NAV Sport

Collega masseuse Hetty

Hallo, mijn naam is Hetty Maengkom en ik ben sportmasseur/-verzorger.

Je kan bij mij terecht voor sport- en ontspanning massages.

Voor een sportmassage hoef je geen topsport(s)er te zijn. Ook als je op recreatief niveau lekker aan het sporten bent, raad ik aan om af en toe een (sport)massage te nemen. Het zorgt voor een verbetering van de doorbloeding in zowel je huid lagen als in je spieren. Hierdoor merk je al snel dat je gemakkelijker beweegt, en je lichaam en geest sneller herstelt. Door het verbeteren van de doorbloeding zullen de afvalstoffen in je spieren sneller uit je lichaam vloeien, waardoor je minder snel blessures en vermoeidheid zal ervaren. Ook na een zware training zal je minder of geen spierpijn ervaren waardoor je weer sneller, lekker kan sporten. Hoe vaak je een massage nodig bent is afhankelijk van de intensiteit en natuurlijk je eigen doelstellingen. Graag adviseer ik jou hierin.

In ons drukke en stressvolle leven is het ook belangrijk om af en toe tijd voor jezelf vrij te maken en aan dacht te besteden aan je eigen lichaam en geest. Verzorg je lichaam goed wees er zuinig op, want je hebt er immers maar 1!

Ik ben werkzaam elke vrijdag in de praktijk van Aart, eigenaar van NAVsport&Business. Ik gebruik zijn ruimte om u te behandelen. Graag tot ziens.

Groeten Hetty

Long arrow right black
Long arrow right black

Interessant? Deel dit artikel!