Logo NAV Sport

COVID-19: Verantwoord behandelen

Deze lijdraad is opgemaakt door de NGS en is beoordeeld en goed gekeurd door het RIVMen de overheid. Met de nieuwe 1.5 meter regeling, zullen de behandelingen anders verlopen dan dat u gewend was. Dit voor de veiligheid van u- en mijzelf.  U kan alleen een afspraak maken voor een behandeling mits u of een gezinslid (huisgenoot), geen last heeft van:

  • neusverkoudheid
  • hoesten, kuchen en of niezen
  • loopneus
  • keelpijn
  • temp verhoging ( >38 grdn)
  • diarree

Of als de client ouder is dan 70 jaar en afwijkingen en functie stoornissen van de luchtwegen en longen. Of chronische hart aandoeningen. Voordat we een afspraak inplannen, ontvangt u van mij een bevestiging welke u dient in te sturen aan mij. Deze kan niet meer binnen 24 uur van aanvang geannuleerd/ of verschoven worden, en zal dan ook in rekening gebracht worden. 

De behandeling welke onderling afgesproken is,  en plaats vindt, wordt schriftelijk vast gelegd in dossier van de klant, en ondertekent door de klant dat hij/zij geen niet tot de risico groep hoort en GEEN verschijnselen toont zoals boven genoemd.

De klant neemt zelf 2 eigen handdoeken mee, in eigen draag tas!!!!!

Het is niet toegestaan om gebruikt te maken van douche of toilet ruimte voor en of na de behandeling. Ook zal er geen lichamelijk contact plaats vinden bij binnenkomst of vertrek, maar gepaste afstand van minimaal 1.5 meter.

De betalingen geschieden door middel van VOORAF over te maken op bank rekening nummer; NL61RABO 0340571195 tnv NAVsport&Business.

Ik zal met een mondkap op, de behandeling plegen. Ook worden mijn handen volgens de normen RIVM gewassen voor en de behandeling met juiste zeep. Ook zullen alle benodigdheden als tafel, stoel, handoek(en) etc verschoond worden en zal de ruimte na elke behandeling gereinigd worden. Dit neemt tijd in beslag en daarom zullen we ons strikt aan de afgesproken tijden moeten houden.

Voor u als client vraag ik of u ook bij binnenkomst en na de behandeling uw handen goed wil reinigen met de middelen die daarvoor in mijn praktijk aanwezig zijn. Tevens adviseer ik u om een flesje water mee te nemen voor na de behandeling, zodat u de benodigde hydratatie voor uw lichaam weer op orde krijgt.

 

Interessant? Deel dit artikel!