Logo NAV Sport

samen sterk

Move Optimal.

Rafid Migdad, is een gedreven enthousiaste en ervaren personal trainer. Hij heeft zijn eigen bedrijf onder de naam “Move Optimal.

Move Optimal is een bedrijf dat zich inzet voor mensen die hulp nodig zijn op de vraag: hoe kan ik mij beter gaan voel? Er wordt aandacht gegeven aan de wensen van de klant om gezond(er) en sterker te worden.  Voeding, ontwikkeling en (fysieke) training/beweging.  Dit is dan ook de missie, om samen met passie zijn klanten letterlijk en figuurlijk aan het bewegen zetten.

Kijk eens op zijn site: www.moveoptimal.com , en verdiep je in zijn opgedane kennis. En laat je motiveren om effectief en goed te trainen volledig gebaseerd op JOU doel.

 

RunForestRun

ADAM events

Een andere samenwerking welke ik ben aangegaan lees je hier onder;

Winfried Bats heeft zijn bedrijf, ADAM&Events opgericht in 2014. zijn motto Let’s Go Outside!!!

Winfried heeft enorm veel ervaring vanuit zijn verleden sport en outdoor leven opgedaan. Met deze ervaringen hoopt hij een ieder te laten ervaren hoe fijn het sporten is in verschillende omstandigheden in  de natuur. De veiligheid staat altijd voorop en de verzorging tijdens het evenement is tot in detail goed verzorgt. Hij zorgt voor uitdagende en afwisselende parcours en je zal telkens enthousiast de streep over komen.

Een van de evenementen die hij heeft is de Indian Summer Ultra (ISU). Deze vindt meestal in oktober plaats en lijdt u door de mooiste bossen en heide velden in Drenthe. Tijdens deze ultra run is er na afloop een extra verzorging voor de deelnemers die 50, 87, of 120 km gelopen hebben. NAVsport is daar aanwezig om uw vermoeide benen en of rug te verzorgen.

Neem eens de moeite om u in te lezen en prachtige beelden te zien op; www.indiansummerultra.nl Laat je inspireren door prachtige verhalen en beelden, en wie weet tot ziens.

 

 

Interessant? Deel dit artikel!