Logo NAV Sport

samenwerking bedrijven

Enkele jaren geleden ben ik een samenwerking aangegaan met Winfried Bats. Hij is organisator van onder meer “RunForestRun”. Hij organiseert verschillende sportevenementen voor in de natuur. Tijdens deze evenementen kan je persoonlijke uitdagingen aangaan op gebied van hardlopen, fietsen en zwemmen. Deze evenementen zijn vaak voorzien van verschillende disciplines en met verschillende afstanden. Het gaat erom dat je tijdens deze sportevenementen kan omgaan met de natuur elementen en je eigen sport grenzen.

Winfried heeft enorm veel ervaring vanuit zijn verleden sport en outdoor leven opgedaan. Met deze ervaringen hoopt hij een ieder te laten ervaren hoe fijn het sporten is in verschillende omstandigheden inĀ  de natuur. De veiligheid staat altijd voorop en de verzorging tijdens het evenement is tot in detail goed verzorgt. Hij zorgt voor uitdagende en afwisselende parcours en je zal telkens enthousiast de streep over komen.

Een van de evenementen die hij heeft is de Indian Summer Ultra (ISU). Deze vindt meestal in oktober plaats en lijdt u door de mooiste bossen en heide velden in Drenthe. Tijdens deze ultra run is er na afloop een extra verzorging voor de deelnemers die 50, 87, of 120 km gelopen hebben. NAVsport is daar aanwezig om uw vermoeide benen en of rug te verzorgen.

Neem eens de moeite om u in te lezen en prachtige beelden te zien op; www.indiansummerultra.nl Laat je inspireren door prachtige verhalen en beelden, en wie weet tot ziens.

Long arrow right black
Long arrow right black

Interessant? Deel dit artikel!