Logo NAV Sport

Samenwerking met bedrijven

Goed functionerend personeel verhoogt de omzet van uw bedrijf. Aandacht voor uw personeel kan op veel  manieren plaatsvinden, denk aan extra pauze of vakantie en aan goede arbeidsvoorwaarden. Maar wij zitten steeds langer statisch op één werkplek. Dit zorgt voor minder beweging en minder ontspanning. De statische houding zorgt vaak voor rug- en nekklachten. Ook neemt de concentratie af waardoor er fouten gemaakt worden. Hierbij hebben we het nog niet eens over een eventuele ziekmelding door hoofdpijn en/of andere klachten.

Heeft u al eens na gedacht over het aanbieden van een Shiatsu stoelmassage aan uw personeel? Deze behandeling is voor iedereen en kan op de eigen werkvloer gegeven worden. Deze behandeling zal circa 20 minuten duren, maar zal ervoor zorgen dat de productiviteit aanzienlijk zal toenemen wat de omzet van uw bedrijf weer ten goede brengt. Ook zal het ziekteverzuim afnemen en de werksfeer verbeteren. Allemaal positieve punten voor het goed functioneren van het personeel binnen uw bedrijf.

Onder ‘Diensten’ kunt u meer uitleg vinden over de Shiatsu stoelmassage en de effecten hiervan. Mocht u meer willen weten, neem dan gerust contact op en ik kom bij u op uw bedrijf voor een gratis uitleg en presentatie.

 

Interessant? Deel dit artikel!