Logo NAV Sport

Sponsoring

NAV sport zet zich in voor goede doelen.

Iedereen kent wel iemand in zijn nabije omgeving die ooit of misschien nog steeds wordt geconfronteerd met de ziekte kanker. We kunnen gelukkig steeds meer mensen helpen en de kansen vergroten tot genezing, maar helaas sterven er nog te veel mensen aan deze verschrikkelijke ziekte. Daarom gaat de strijd door….

Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 km vanuit Hamburg of Parijs naar Rotterdam. De teams die hieraan deelnemen lopen in team verband een sportieve prestatie om op deze manier geld in te zamelen voor een goed doel. Voor deze prestatie halen ze geld op om mensen die kanker hebben extra te ondersteunen en meer geld voor onderzoek.

Team PRA health Sciences uit Assen is zo’n team die zich hiervoor inzet. Inmiddels zijn ze volop elke week aan het trainen, om zo goed mogelijk op  8 tot en met 10 juni 2019 aan de start te staan. Team 339 bestaat uit 2 groepen van elk 4 lopers. De lopers lopen in estafette vorm en 2 fietsers die de lopers begeleiden en ondersteunen.  Elke loper zal dus 65 km moeten afleggen. Op www.roparunteampra.nl kan u alle informatie vinden.

Ik ben 1 van de 3 masseurs die de sporters gaat helpen bij deze prestatie. Ik werd gevraagd om als vrijwilliger hun te willen begeleiden en was meteen enthousiast. Ik ben van mening dat het het onderzoeken moet blijven  doorgaan zolang er nog teveel mensen lijden aan deze verschrikkelijke ziekte. PRA healthe Science is zo’n bedrijf dat onderzoeken doet naar medicijnen en zo helpt om ons een beter leven te kunnen geven. Met deze samenwerking ben ik dan ook zeer happy en kan ik door middel van het geven van sportmassages en advies een steentje bijdragen. In juni 2019 is het dan zover om als team dit te volbrengen aan de inzet en enthousiasme zal het niet liggen we gaan er voor!

Voor het geven van een donatie en of het volgen van het sportieve team kijk op www.roparunteampra.nl

 

Long arrow right black
Long arrow right black

Interessant? Deel dit artikel!