Logo NAV Sport

Voor bedrijven

Een veelvoorkomende spreuk is ‘zitten is het nieuwe roken!!’

Voor alle bedrijven is het van groot belang dat hun personeel goed kan functioneren, immers dat geeft een positief werkresultaat. Een werkgever kan het niet alleen en zal het dus gezamenlijk moeten doen met zijn personeel. Ziekteverzuim en/of ongeconcentreerd werken kost u veel geld.

Door de statische houding, denk aan computerwerk, zal het lichaam en de geest minder goed functioneren waardoor er minder goed werk wordt geleverd of mensen zelfs in de ziektewet terechtkomen.

Een Shiatsu stoelmassage is een massage voor iedereen en kan gemakkelijk binnen uw bedrijf gegeven worden. Uw personeel kan tijdens de pauze in een korte periode (20 minuten) weer geheel scherp en zonder pijnklachten zijn werk voortzetten. Dit zorgt voor minder uitval, hogere productiviteit op de werkvloer en dus lagere kosten voor u als werkgever.

U kunt onder ‘Diensten’ lezen wat deze behandeling voor voordelen heeft. Mocht u willen weten wat de kosten zijn voor de behandelingen voor uw personeel neem dan contact met mij op. Ik zal dan bij u op uw bedrijf een presentatie geven en u laten ervaren wat voor enorm effect dit heeft.

Daarnaast zou ik u dan vrijblijvend een offerte kunnen sturen.

 

 

Interessant? Deel dit artikel!