Logo NAV Sport

Diensten

Sporttherapie

Sporttherapie geeft meer mogelijkheden voor het oplossen van klachten en blessures. Door een gedegen aanpak van de klachten, zullen uw huidlagen, spieren en gewrichten een verbeterde samenwerking verkrijgen zodat u sneller en zonder pijn weer soepel kan bewegen.
Sporttherapeut-masseur,

Lees verder
Long arrow

Shiatsu stoelmassage

Bij Shiatsu stoelmassage zit de klant op een speciaal ontwikkelde stoel die ervoor zorgt het totale lichaam in een ontspannen en rustgevende houding zit. De gegeven massage zal over de kleding heen gegeven worden en is gebaseerd op reiniging en ontlading van het lichaam. Door middel van het behandelen van specifieke drukpunten in de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen zal het lichaam volledig ontspannen en zal het stressniveau verlagen. Hierdoor zal de klant beter slapen en kunnen functioneren in zijn dagelijks leven.

Lees verder
Long arrow

Medical taping

Medical taping wordt in de praktijk toegepast om sneller tot een verbeterd resultaat te komen.
Door het aanbrengen van de speciale tape op de huid (zie hoofdstuk medical taping) zullen de cellen en het weefsel sneller de blokkades opheffen. Hierdoor herstelt het lichaam sneller.

Lees verder
Long arrow

Massage

(Sport)massage kan elk moment van de dag gegeven worden. Het kan ontspannend werken, maar ook motiverend voor een inspanning.

Een massage is het toepassen van een complex van handgrepen op een ontbloot en ontspannen lichaamsdeel. Dit met als doel om de conditie van het lichaam en de spieren te verbeteren. Maar ook om blessures voor te blijven en de pijntjes die ontstaan zijn door activiteiten te verhelpen. Daarnaast werkt het ontspannend op de lichaamscellen en de spieren. De opgebouwde stress zal door de juiste behandeling verdwijnen, hierdoor zal u ook beter slapen.

Lees verder
Long arrow

Sportmassage

Sportmassage is een intensieve massage waarin het toepassen van verschillende handgrepen op een ontbloot lichaamsdeel de huid en de spieren worden behandeld. Door middel van strijkingen en knedingen worden de huid en de spieren gemasseerd en de vezels van deze delen goed doorbloed. Hierdoor wordt het herstel van de spieren bevorderd. Tevens geeft de behandeling een ontspannende reactie op het lichaam en op uw geest. Wat weer zorgt voor verbeterde nachtrust, en verbeterde prestaties.

Lees verder
Long arrow