Logo NAV Sport

Algemene voorwaarden

De producten die ik gebruik in mijn praktijk zijn goedgekeurde producten en worden afgenomen van een gespecialiseerd erkend bedrijf.

Bij de eerste behandeling die u door mij laat uitvoeren, zit ook een intake gesprek. Dit zorgt ervoor dat de eerste behandeling altijd 60 min behandel tijd zal innemen. De kosten bedragen dan ook € 50,= voor de eerste behandeling. De daarop volgende behandeling zal, (zoals u kan lezen bij de tarieven) 30 minuten kunnen worden.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Hierin worden vragen gesteld over uw gezondheid en (sport)achtergrond. Deze gegevens worden discreet bewaard. Na dit gesprek beoordeel ik of ik u kan behandelen of dat ik u eerst verwijs naar een arts.

De prijzen die vermeld staan op de site zijn inclusief btw. Het bedrag dient voorafgaand aan de behandeling betaald te worden. u dient het bedrag over te maken op: NL61RABO 0340571195  t.n.v. NAV Sport&Business.

Afmelden van een gemaakte afspraak graag 24 uur van te voren, anders ben ik genoodzaakt het bedrag bij u in rekening te brengen.

Bij klachten over de behandeling kunt u zich richten tot de VOS brancheorganisatie.

Long arrow right black
Long arrow right black

Interessant? Deel dit artikel!